Love for Labradors

Teknisk uheld!

Jeg har desværre fået en gren i øjet og dermed ridset hornhinden – så det er begrænset hvor meget jeg kan bruge øjenene pt. Derfor mangler der også et par opdateringer på hvalpefronten – og mine hvalpekøbere mangler at modtage en mail med lidt detaljer i. Jeg er dog på vej mod levesiden igen, så både hvalpebilleder og mail er på vej snarest 🙂

På hvalpefronten vil jeg bare sige, at de 7 små julegodter bare bliver sødere og sødere for hver dag. De begynder så småt at stavre afsted på deres små ben, når de vil en tur i mælkebaren – og de har fordoblet deres vægt på en uge – så der er ved at være gods i dem!
De har også en bestemt mening om, hvordan, hvor og med hvem, de vil putte. Så selvom man kun er 1½ uge gammel, så er der bestemt personlighed hos alle.

Vi glæder os vildt til at vise hvalpene frem 🙂

God lørdag til jer alle!