Love for Labradors

Billeder – uge 2

Så er jeg ved at være tilbage mod levesiden efter mit tekniske uheld med øjet! Og hvalpene er solidariske, så de har åbnet deres øjne og får pludselig meget mere udtryk i ansigterne. De er også blevet rigtig gode til at gå – omend det er lidt usikkert.
Det er utroligt som de har hver deres lyd – det er med til at give dem hver deres personlighed, og jeg elsker at lytte til deres brummeri og vuffen 🙂

Vi har haft besøg et par gange, og jeg er meget imponeret af både hvalpe og Turbo, der tager det helt køligt og bare hygger sig med kærlige mennesker i hvalpegården.

Hvalpene er flyttet ud af Peter Plys-bassinet og over i en hvalpegård med mere plads, så Turbo kan strække sig ud. Det har de taget med ophøjet ro og virker også til at nyde at kunne komme lidt rundt og finde nye gemmesteder at sove i.
De har fået klippet negle for første gang (tak for tippet Pernille), og de vokser som de skal – utroligt så stor forskel der er på blot 2 uger!

Der er lagt nye billeder ind af alle hvalpe + nogle fælles. Klik HER for at komme til hvalpesiden.
Husk at hvis du kigger med på telefonen, så er Menu-knappen usynlig, men tryk blot i øverste venstre hjørne – så kommer menuen frem. Jeg finder nok ud af at få det fixet på et tidspunkt – det er bare meget sjovere at nusse med hvalpene <3